Chokerende fund i Mario Ballotellis skab efter han forlod Manchester City

Foto: Ivan Romano/Getty Images

Da italienske Mario Balotelli forlod Manchester City, valgte han at efterlade noget i sit skab i omklædningsrummet.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Mario Balotelli har været en mand, der på mange måder har formået at trække overskrifter i hele verden.

Blandt andet har han været kendt for at ende i karambolage med trænerstaben, at skyde fyrværkeri af i sit eget hus, og meget andet. Det var meget sjældent kedeligt, når Balotelli var i nærheden.

Men denne historie er alligevel noget, der har overrasket de fleste. Den tidligere såkaldte ‘kitman’ Les Chapman, der har arbejdet for Manchester City, har nemlig afsløret i podcasten ‘Ninety Three Twenty’, hvad Balotelli efterlod i sit skab, da han forlod City.

“Jeg plejede at give ture rundt på træningsfaciliteterne. Og jeg kan huske, at jeg gik ind i omklædningsrummet under den første tur, efter Mario var rejst,” sagde han.

“Og jeg sagde til dem: ‘Dette er Marios skab’. Jeg åbnede døren og omkring 30 parkeringsbøder faldt ud! Og en lønseddel. Han var blevet idømt en bøde af klubben den måned på 100.000 pund.”

Til trods for, at det ikke er uhørt, at fodboldspillere får bøder af klubben, hvis de f.eks. kommer for sent til træning, så er det alligevel sjældent, at en klub ender med at give en bøde på 100.000 pund.

Meget tyder desuden på, at Balotelli ikke havde planer om at betale sine bøder, inden han forlod Manchester, for ifølge Chapman endte klubben med at betale for ham.

“Han fik sin bil beslaglagt 27 gange og skyldte Manchester City Council titusindvis af pund, da han rejste, og jeg tror, klubben betalte det for ham,” sagde Chapman.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024