Chokerende video med Lando Norris: ‘Har de intet lært?’

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Lando Norris undgik med nød og næppe at få sit Miami Grand Prix forvandlet til et sandt mareridt, da en mand pludselig krydsede pitlane.

Kun en uge efter at billeder gik viralt af Alpines Esteban Ocon, der var tæt på at køre ind i en gruppe personer i pitlane i Baku, var det lige ved at gå galt igen i Miami.

Ocon havde i det mindste et lige stykke, hvor han kunne nå at bremse, men for Norris var det anderledes, da han kom kørende ud af et sving, da en mand gik på tværs af pitlane.

På en video fra hændelsen, er det tydeligt at se, at McLaren-køreren skynder sig at justere sin bil mod venstre, da han får øje på manden.

Den nye hændelse fandt sted efter, at FIA havde offentliggjort nye procedure, der har betydet, at mekanikerne ikke må rykke ind i Parc Ferme, før sidste bil har passeret det ternede flag.

Derudover er det ikke tilladt for andet personale eller VIP’er at befinde sig i pitlane, før den sidste bil har passeret målstregen.

Derfor var der også mange fans, der havde svært ved at forstå, hvordan der igen kunne forekomme en hændelse, der kunne have vist sig at være fatal.

“Dette er endnu værre end det i Baku. Primært på grund af afstanden fra den blinde vinkel til, hvor personen gik,” har en fan blandt andet skrev.

“Har vi intet lært? Lando Norris var tæt på at køre ind i en person i pitlane,” skrev en anden.

Heldigvis skete der intet, men det vidner igen om, at der ikke er styr på sikkerheden i pitlane, da der nu har været to hændelser, der har været meget tæt på at gå galt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024