Christian Eriksen måtte syes: ‘Han fik én på øjet’

Foto: MB Media/Getty Images

Der var mange, der var mødt op for at se ham. Men den danske midtbanespiller var ikke til stede.

Mandag eftermiddag var det danske landshold samlet for at træne. Derfor var der også mødt et stort antal fodboldinteresserede op, som ønskede at overvære deres træning i Helsingør.

Én spiller var dog ikke til stede. Den danske midtbanespiller Christian Eriksen var ikke at finde blandt de øvrige spillere i truppen.

Det skyldes, at Eriksen blev nødt til at forlade mandagens træning, fordi han var kommet til skade. Heldigvis har Manchester United-spilleren bekræftet, at der ikke er tale om en alvorlig skade.

Et par timer senere delte han nemlig et billede på sin story på Instagram. Her forklarede han også, hvorfor han ikke var til stede, da der blev skrevet autografer og taget billeder.

“Så fedt at se alle jer, som mødte op i dag. Ked af, at jeg ikke kunne skrive nogle autografer, men jeg skulle lige syes. Alt er o.k.,” skriver Eriksen i en story på Instagram.

Foto: Instagram

På trods af, at han er blevet syet over øjet, er han klar til aktion fredag aften. Her skal Danmark møde Nordirland i Parken, hvor de skal forsøge at vinde tre vigtige point til EM-kvalifikationen.

Til TV 2 Sport har landstræner Kasper Hjulmand bekræftet, at han ikke ser nogen grund til bekymring.

“Han fik én på øjet og fik nogle sting. Jeg tror ikke, vi skal være bekymrede. Han skal nok være klar fredag,” siger han til TV 2 Sport.

Det danske landshold skal i denne omgang spille to landskampe. Den første kamp spilles fredag, hvor de møder Nordirland. Dernæst går turen videre til Slovenien, som de spiller mod mandag.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024