Christian Eriksens plan lykkedes: Drømmen går i opfyldelse

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Christian Eriksen manifesterede, at han ville være i stand til at spille fodbold på topplan igen. Og det fik han ret i.

Den danske midtbanespiller Christian Eriksen var nødt til at sætte hele sin karriere på pause, da han kollapsede under en landskamp i Parken.

Den i dag 31-årige Manchester United-spiller slog fast, at han igen ville vende tilbage til klubfodbold på topplan. Og at han ville spille Champions League.

“Kigger man på den sportslige del, vil jeg meget gerne spille Champions League igen. Jeg ved, hvor sjovt det er,” sagde han ifølge B.T. til Viaplay for et år siden.

Her skulle Eriksen træffe en stor beslutning om sin fremtid, da hans kontrakt med Brentford lakkede mod enden. På dette tidspunkt havde han også bevist, at han stadig kunne levere på højt plan.

Midtbanespilleren kunne enten vælge at sige farvel til Thomas Frank og Brentford eller blive i klubben. Da han fik et tilbud fra Manchester United, besluttede han sig for at acceptere det.

I denne sæson har klubben under Erik ten Hag formået at finde tilbage på rette spor. Og Eriksen har spillet en stor rolle i genopbygningen af Old Trafford-klubben.

Manchester United har allerede sikret sig en plads i top-4 i Premier League, hvilket betyder, at de er garanteret Champions League-fodbold.

Sandsynligvis er det noget, som Eriksen ser meget frem til. Han har nemlig ikke være en del af den famøse turnering siden oktober 2020. Dengang spillede han i den italienske storklub Inter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024