Christian Horner anklager Lewis Hamilton og George Russell for at bryde gylden regel

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har langet ud efter Lewis Hamilton og George Russell for deres handlinger ved Qatars Grand Prix.

Christian Horner har sendt en stikpille i retning af Lewis Hamilton og George Russell, fordi de har overtrådt en uskreven regel for Formel 1-kørere i forbindelse deres sammenstød i Qatars Grand Prix.

Både Hamilton og Russell var hurtige til at lange ud via radioen, da de kørte ind i hinanden. Det var kun Russell, der kunne gøre videre, da Hamiltons racer var for beskadiget.

Efter at være startet på 3.-pladsen, gjorde Hamilton et forsøg på at overhale sin holdkammerat i første sving. Dette forsøgte han at gøre med en dristig manøvre på ydersiden af Russell.

Men den 38-årige Hamilton formåede ikke at bedømme afstanden ordentligt, da han trak ind i svinget, og derfor fik han kontakt med Russells racer.

Den syvdobbelte verdensmesters eget bagdæk fløj af, og kollisionen fik ham til at snurre rundt, indtil han blev stoppet af gruset. Derefter var han nødt til at trække sig fra løbet.

Russell blev derimod sendt ned på en 19.-plads, hvorfra han alligevel formåede at kæmpe sig frem til en 4.-plads.

Efterfølgende har Horner sendt en stikpille i retning af de to kørere. Han mener nemlig, at de brød den vigtige holdregel om at køre fair mod hinanden. Han sagde også, at han er sikker på, at Mercedes kommer til at afholde et møde om sammenstødet.

“Jeg er sikker på, at man som et hold aldrig vil se det,” sagde Horner efter løbet ifølge GP Blog.

“Den ene ting, du altid beder dine holdkammerater om at gøre, er at give plads. Det så ikke ud til, at det skete i dag. Jeg er sikker på, at de kommer til at have deres egen interne snak om det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024