Christian Horner deler trist meddelelse

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-teamchef Christian Horner har haft god grund til at glæde sig i denne sæson, hvor Red Bull har domineret i Formel 1.

Indtil videre har Red Bull vundet alle løb i Formel 1 i denne sæson. Størstedelen af dem er vundet af Max Verstappen, men Sergio Perez har også været øverst på podiet et par gange.

Selvom han efterhånden må have svært ved at finde plads på trofæhylden hos Red Bull, er ikke altid positivt i den britiske teamchefs liv.

Der er for nylig blevet taget hul på sommerpausen i Formel 1, og det har budt på en hårdt start for Horner. Red Bull-teamchefen har nemlig sagt farvel til sin elskede hund Margo.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Geri (@gerihalliwellhorner)

Hunden, som var højt elsket af både Horner og hans kone Geri, gik bort tirsdag i deres hjem.

I et opslag på det sociale medie har han fortalt og vist, hvor stor betydning, hunden havde. Og det var ikke blot for hans egen familie, men faktisk også for det bredere Red Bull-miljø.

Både Horner og hans kone har delt et opslag på Instagram til minde om deres elskede kæledyr.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christian Horner (@christianhorner)

“Hunde er så stor en del af familien, og i dag måtte vi desværre sige farvel til Margo efter 11 år. Tak Margo for at være den bedste og blideste lodne ven,” skrev Horner som tekst til sit opslag.

Red Bull-chefen viste også, at Margo var elsket af store dele af Red Bull-holdet. Blandt andet delte han et billede af Sebastian Vettel, der holder hunden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024