Christian Horner: McLaren tilbød halvdelen af deres budget til Red Bull-ingeniør

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Red Bull-chef Christian Horner har indrømmet, at budgetloftet gør det vanskeligt for holdet at fastholde deres personale.

På det seneste har der været flere meldinger om personale fra Red Bull, der har indgået aftaler med andre hold. Det er blandt andet tilfældet for Rob Marshall, der skifter til McLaren.

Det er blevet offentliggjort, at han fra januar næste år kommer til at indtage rollen som teknisk direktør hos McLaren. Dermed bliver hans lange ophold hos Red Bull bragt til ophør.

Marshall har været en del af Red Bull-holdet siden 2006. Det betyder, at han har været en vigtig del af alt, hvad de har opnået de seneste år. Derfor er det naturligvis problematisk for Milton Keynes-holdet, at de mister ham.

Selvom de sandsynligvis har ønsket at holde fast i Marshall, har det ikke været muligt. Og Red Bull-boss Christian Horner har ikke lagt skjul på, hvad årsagen er.

Derimod har han forklaret, at McLaren har brugt ‘sandsynligvis halvdelen af deres budget’ på at hente Marshall.

Som følge af dette, var det ikke muligt for Red Bull at holde fast i ham. Skulle de give ham et tilsvarende tilbud, ville de overskride deres budgetloft.

“Selvfølgelig gør det det,” sagde han ifølge RacingNews365, da han blev spurgt om budgetloftet gør det svært at holde på personale.

“Du kan ikke have alle på holdet. Og jeg tror, at alle gerne vil bevise sit værd på holdet.”

“Rob har været fokuseret på andre projekter i de seneste år. Og tilbuddet fra McLaren var sandsynligvis halvdelen af deres budget. Så jeg kan godt forstå, at han har valgt at tage imod det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024