Christian Horner raser over ændring i Formel 1

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Red Bull-chef Christian Horner er ikke glad for en ny ændring, der vil blive testet for første gang ved løbet i Aserbajdsjan.

Formel 1 har i sinde at testet et nyt sprintløbsformat ved løbet i Aserbajdsjan, men det er ikke alle, der ser frem til dette. En af dem, der ikke gør det, er Red Bull-chef Christian Horner, der kalder det for ‘latterligt’.

Løbet i Aserbajdsjan er kendt for at byde på action og ulykker, hvorfor det er et løb med stor risiko – og det har det været kendt for, siden det for første gang fik en plads i kalenderen i 2016.

I denne omgang vil det også være vært for det første sprintløb i år, som også vil være det første, der bliver kørt under det nye format.

Der er blevet taget godt imod det nye format blandt fans af sporten, og alle teamchefer er gået med til ændringen, så fans får endnu mere action på banen.

Horner er dog ikke blandt dem, der ser frem til at køre det alternative format i Baku.

“Virkeligheden er, at det er fuldstændig latterligt at køre årets første sprintløb i et gadeløb som Aserbajdsjan,” sagde Horner ifølge GPFans.

“Men jeg tænker, at ud fra et fansynspunkt, bliver det nok et af årets mest spændende sprintløb.”

Horner var betænkelig ved udsigten til ulykken ved de kommende løb i Baku.

“Fra et omkostningsmæssigt perspektiv er alt, hvad du kan gøre, at ødelægge din bil, og det koster mange penge. Så ét løb er nok i Baku,” sagde han.

“Det, at vi har to… Ja, der kunne godt være noget mere action der. Men det er en del af udfordringen, og det er en del af den opgave, vi har fået.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024