Christian Horner: Ricciardo kommer til at køre Formel 1 senere i år

Foto: Alex Galli/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har antydet, at Daniel Ricciardo kan være på vej tilbage bag rattet i en Formel 1-bil senere i år.

Den australske racerkører blev en del af Red Bull Racing som reservekører, efter McLaren besluttede at ophæve hans kontrakt.

På trods af den nye stilling, er der dog ikke nogen udsigt til, at han kommer til at deltage i et løb i denne sæson, medmindre enten Max Verstappen eller Sergio Perez af den ene eller anden grund ikke kan køre.

“For os er det bare positivt at have ham i teamet, hvor han bidrager til teamet, til kørerne, og til ingeniørteamet,” sagde Horner omkring Red Bulls planer for Ricciardo ifølge GPFans.

“Og forhåbentlig vil han genfinde sin kærlighed til sporten. Han skal teste lidt for os senere på året, og vi vil se, hvordan det går for ham. Men jeg tror, det er en anden oplevelse.”

“Det må være meget hårdt for ham ikke at være racerkører i denne weekend, men han har kastet sig over og omfavnet denne nye rolle.”

Det betyder altså, at han ikke skal forvente at komme til at køre løb i år, men kan ende bag rattet for at udføre en række tests for Red Bull.

Ifølge Horner har den 33-årige australske kører taget rigtig godt imod sin nye rolle hos holdet.

“Han kaster sig virkelig ud i det. Når han sidder med i alle briefingerne, har han arbejdet hårdt på simulatoren og i Storbritannien med at yde løbsstøtte og udviklingsarbejde,” sagde Horner.

“Og Daniel er bare en positiv energi at have omkring sig, og det er dejligt at se ham få sin mojo tilbage, at se det store smil på hans ansigt, og at han lyser et rum op, når han træder ind.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024