Christina Roslyng stopper på landsholdet

Foto: Christina Roslyng / Getty Images

Snart er det slut med Christina Roslyng på det danske håndboldlandshold.

Man kan ikke komme udenom, at Christina Roslyng i sin rolle som team manager har været en vital af det danske håndboldlandshold.

Det er en rolle, hun har udfyldt til fulde, men inden længe er det slut.

Det skyldes, at hun har besluttet at stoppe i sin rolle på det danske håndboldlandshold. Når det kommende VM på hjemmebane er blevet afviklet, vil landsholdet derfor skulle klare sig uden håndboldlandshold.

Det siger landstræner Jesper Jensen til TV 2, hvor han også understreger, at de er meget kede af at miste hende.

“Det er en stor kapacitet, vi mister. Jeg er trist over, at vi mister hende, men jeg er mest af alt taknemmelig over, at hun har været her. Vi kommer til at savne hende meget,” siger Jesper Jensen til TV 2 Sport.

Christina Roslyng har selv en fortid bag sig som spiller på landsholdet. Hun nåede at spille over 200 kampe, inden hun indstillede sin karriere.

Hendes beslutning om at forlade sin nuværende rolle, er kommet som et chok for mange. Det handler blandt andet om, at hun i foråret forlængede sin aftale. Alligevel har hun meddelt, at hun ønsker at trække sig fra rollen.

Det er dog ikke uden grund, at hun har besluttet sig for dette. Derimod ønsker hun at have mere tid til sin familie. Derfor hænger det ikke sammen for hende at have et job, hvor hun sommetider er væk i flere uger i træk.

“Der primært af hensyn til min familie. Det har været en fantastisk rejse. Alting skal give mening, og det lange fravær fra min familie og mine børn er hårdt, når man er væk så mange uger i træk,” siger Christina Roslyng til TV 2.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024