Clara Tauson er flyttet fra Monaco

Foto: Robert Prange/Getty Images

Den danske tennisspiller Clara Tauson har valgt at forlade Monaco. I stedet er hun flyttet hjem til Danmark.

I de seneste år har den 21-årige Clara Tauson både boet og trænet i Monaco. Det er nu et afsluttet kapitel, da hun har valgt at forlade fyrstendømmet på den franske riviera.

Det betyder dog ikke, at hun er flyttet videre til et andet land. Derimod har hun valgt at rykke hjem til Danmark. Derfor er det også her, hun fremover kommer til at træne, når hun ikke spiller turneringer i udlandet.

Ifølge Ekstra Bladet er flytningen allerede sket, og hun træner derfor på KB’s træningsanlæg på Frederiksberg.

“Ja, jeg bor i Danmark og træner på KB,” siger hun til Ekstra Bladet.

Hun står naturligvis ikke for træningen selv, da hun har fået selskab af Lars Christensen. Han har tidligere været træner for Holger Rune, men de gik hver til sit, da Rune tilknyttede Boris Becker som træner.

Tauson er glad for at være flyttet hjem til Danmark, hvor hun også kan træne i vante omgivelser. Det eneste hun savner fra Sydfrankrig, er det varmere klima.

“Der er lidt køligt, må jeg sige. Men det er selvfølgelig rart at kunne se min familie og venner og træne inde på KB. Det har jeg ikke gjort i mange år, så det er nyt for mig,” siger Clara Tauson.

Selvom hun har valgt flytte retur til Danmark, er det ikke meget, hun kommer til at opholde sig i landet. Derimod kommer hun i 2024 til at rejse rundt i hele verden.

Inden længe går turen til Australien, hvor hun skal spille to turneringer, inden det er tid til Australian Open. Faktisk forlader hun Danmark allerede den 25. december.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024