Clara Tauson får god lodtrækning ved French Open

Foto: Robert Prange/Getty Images

Søndag spiller danske Clara Tauson sin første kamp ved French Opens hovedturnering.

Danske Clara Tauson leverede en række formidable præstationer under kvalifikationen til French Open. Her vandt hun sine tre kampe, hvilket har sikret hende en plads i French Opens hovedturnering.

Efter en række nydelige kampe, gav hun selv udtryk for, at hun havde et ‘håb om en god lodtrækning’. Og noget tyder på, at hun faktisk har haft heldet med sig i denne forbindelse.

I første runde kommer hun til at møde Aliaksandra Sasnovich fra Belarus, der ligger nummer 50 i verden. Hvis Tauson formår at vinde denne kamp, står hun til at skulle møde enten Leylah Fernandez eller Magda Linette.

Hvis hun også kan vinde denne kamp, har hun dermed spillet sig i tredje runde. Bliver det en realitet, så kan hun se frem til at spille mod Belinda Bencic, der er nummer 12 i verden.

Og spørger man TV 2 Sports tennisredaktør Henrik Jensen, så er der faktisk god grund til at være optimistiske med hensyn til hendes chancer. Det kan derfor ikke udelukkes, at den danske tennisstjerne formå at spille sig frem til tredje runde.

“Det er en rigtig god lodtrækning for hende. Der er gode chancer for sejre. Især i den første kamp, fordi hun kommer ind med tre gode sejre fra kvalifikationen,” siger han til TV 2 Sport.

Henrik Jensen slår dog også fast, at det er vigtigt at have respekt for, at Sasnovich vandt tre kampe under French Open sidste år. Derfor er Tauson også nødt til at vise sig fra sin bedste side, hvis hun skal vinde.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024