Clara Tauson med dårligt nyt

Foto: Robert Prange/Getty Images

Den danske tennisstjerne Clara Tauson har delt en trist nyhed, da hun har været nødt til at trække sig fra Wimbledon.

Det er ikke kun Holger Rune, der de seneste dage har befundet sig i London, for at spille Wimbledon. Det har også været tilfældet for Clara Tauson.

Hun skulle have spillet double sammen med Elisabetta Cocciaretto, men det kommer ikke til at ske.

I en pressemeddelelse tirsdag aften, har Wimbledon meddelt, at den 20-årige tennisspiller har trukket sig fra turneringen.

I deres første kamp skulle de have spillet mod Marta Kostyuk og Elena-Gabriela Ruse. Kampen skulle have været spillet allerede tirsdag, men den blev udskudt som følge af det dårlige vejr.

Ekstra Bladet skriver, at det er en skade i knæet, der har tvunget Clara Tauson til at trække sig fra den famøse Grand Slam-turnering.

Hun forsøgte også at kvalificere sig til turneringen som singlespiller, men det lykkedes hende ikke. Torsdag tabte hun i tre sæt til slovakken Viktoria Hruncakova, og hun blev derfor slået ud i tredje og sidste runde af kvalifikationen.

Clara Tauson spiller normalt ikke specielt meget double. Derfor er det også lang tid siden, at hun har været i aktion. Hun spillede sin seneste doublekamp under US Open sidste år, hvor hun blev slået ud i første runde.

Tilbage i 2021 deltog hun også i double ved Wimbledon. Heller ikke her havde hun den store succes, da hun også her blev slået ud i første runde.

Efter Clara Tauson har trukket sig, er Holger Rune nu den eneste danske spiller ved turneringen. Hans første kamp mod George Loffhagen blev afbrudt, og er endnu ikke blevet spillet færdig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024