Conor McGregor gør det igen: ‘3,7 kg prima irsk dobbelt-mester bøf!’

Foto: Shutterstock

Irske Conor McGregor er god til at tiltrække sig opmærksomhed, men det plejer at være for slagsmål eller kontroversielle udtalelser.

Denne gang handler det hverken om den ene eller det andet. Derimod er det af en mere lykkelig årsag, at han har delt et opslag på det sociale medie X.

Her kan han nemlig fortælle, at han er blevet far igen. Desuden fortæller han også, at han og kæresten Dee Devlin har fået en lille dreng.

“Min lille søn er født! Både mor og baby har det fantastisk. 8,1 pund (3,7 kg, red.) prima, irsk dobbelt-mester bøf,” skriver han på det sociale medie, hvilket han senere har slettet. I stedet har han delt følgende opslag:

Tilbage i juni afslørede den irske UFC-stjerne, at han og Dee Devlin ventede endnu et barn. Efter fødslen af deres søn, kan de nu kalde sig forældre tll fire. I forvejen har de børnene Conor Jr., Croia og Rian.

Dee Devlin har været ved Conor McGregors side gennem hele hans karriere. Hun var der, da han tjente sine førte 50.000 dollars for en kamp i UFC. Hun var der også, da han blev betalt væsentligt mere for at bokse mod Floyd Mayweather.

Det er dog længe siden, at han sidst har været i aktion. Det skyldes, at han i 2021 brækkede sit ben i en kamp mod Dustin Poirier. Denne skade har holdt ham ude i lang tid.

Efter sigende skulle han være klar til at vende tilbage til oktagonen. Derfor handler det blot om, at UFC finder den rette modstander og det perfekte tidspunkt. Det står dog klart, at han ikke kommer i aktion i år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024