Conor McGregor med upassende kommentar om Nina Agdal – slettede den hurtigt igen

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Irske Conor McGregor delte et upassende opslag om Nina Agdal, men var hurtig til at slette det igen.

Conor McGregor mente åbenbart ikke, at det var nok, at Dillon Danis havde brugt mere end en måned på at håne Logan Pauls forlovede Nina Agdal.

Den irske UFC-stjerne besluttede sig nemlig for at dele et upassende opslag målrettet den danske supermodel. Her skrev han om, at han gerne ville tilbringe lidt ‘alenetid’ med Pauls kommende brud.

“Logan, mig og hende, hvad så?” skrev han i et opslag, som han dog var hurtig til at slette igen.

McGregor har været holdkammerater med Danis, og har derfor trænet med ham tidligere. Derfor var han også med i AO Arena i Manchester lørdag aften.

Flere gange havde han udtalt, at han var overbevist om, at Danis ville vinde kampen. Sådan gik det dog ikke, da Paul blev udnævnt som sejrherre.

Dette blev han ikke på helt udramatisk vis. Efter klokken havde ringet efter sidste omgang, besluttede Danis pludselig at bruge et MMA-greb på Paul. Det er ikke tilladt, og derfor blev han diskvalificeret.

Forud for kampen har Danis brugt lang tid på at håne Agdal på de sociale medier. Blandt andet har han delt en lang række eksplicitte billeder og videoer af den danske model.

Til sidst blev det for meget for Agdal, der besluttede at sagsøge den tidligere Bellator-stjerne. Dette har resulteret i et polititilhold.

“Nina Adgal har anlagt en stor retssag mod mig. Hun har fået et tilhold mod mig og søger fængselsstraf, så kampen er i fare, hvis jeg ender i fængsel,” skrev Danis som reaktion på søgsmålet.

“Det her er faktisk vildt, men jeg vil ikke stoppe. F*** systemet. Kom og hent mig. Logan Paul er en gående død mand. Jeg deler flere detaljer, når jeg kan, men fordi det er en retssag, kan jeg ikke på nuværende tidspunkt.”

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023