Conor McGregors tweet på syv ord skaber oprør blandt UFC-fans

Foto: Roy Rochlin/Getty Images

Conor McGregor er kendt for at komme med kontroversielle udtalelser, som kan sætte gang i de sociale medier.

Det er svært at komme udenom, at Conor McGregor må være en af de mest selvsikre mænd i verden. Det bruger han i hvert fald meget energi på at vise på de sociale medier.

Den irske MMA-stjerne er fyldt til randen med selvtillid, og selvom det er sundt at være selvsikker, skal der også være en grænse. Der er nemlig forskel på selvtillid og naivitet.

Det er en grænse, som McGregor ofte befinder sig på, når han deler sine opslag på særligt Twitter. Her giver han ofte udtryk for, at han er blandt verdens bedste, selvom han ikke har kæmpet siden juli 2021. Desuden har han også tabt tre ud af sine fire seneste kampe.

Og nu har han igen formået at skabe stor debat på Twitter, hvor han har skrevet følgende: “Jeg er pound-for-pound-kongen for evigt.”

Der er kommet svar fra en lang række brugere på de sociale medier, men det er bestemt ikke dem alle, der er enige.

Flere af dem, der har svaret på opslaget, har været hurtige til at støtte den irske UFC-stjerne. Andre har derimod valgt at stikke lidt til den 34-årige kæmper.

Blandt andet er der en bruger, der har svaret med, at McGregor er ‘The Burger King’. Sammen med dette, er der blevet vedlagt en GIF af ham, der spiser en burger.

En anden har blot skrevet: “Ja, i dine drømme,” mens en tredje har skrevet: “Det er du ikke.”

“Selvom jeg er stor fan af dig, så er det bare forkert,” skrev en fjerde.

“Lol. Det må være det sjoveste MMA-tweet nogensinde,” lød det fra en femte, mens en sjette skrev: “Du har ingen skam i livet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024