Contes bizarre krav før kampe udmattede Tottenham-spillerne

Foto: Alex Davidson/Getty Images

Antonio Conte, der er fortid som træner i Tottenam, havde et bizart krav forud for kampe, som endte med at udmatte spillerne.

I slutningen af januar i år, valgte Antonio Conte at samle spillerne i Tottenham på klubbens hovedkvarter i Enfield, hvor han talte lige ud af posen.

Den italienske træner havde et ønske om at nå til bunds i, hvad der lå til grund for, at de kun havde vundet en ud af de seneste fem kampe i Premier League på daværende tidspunkt.

Da den sidste spiller ankom, forlod Conte lokalet, men inden han gjorde dette, sagde han, at han ville have sine spillere til at finde en løsning på deres ‘elendige form’.

Det skriver Daily Mail.

Blandt truppen var der en udbredt opfattelse af, at klubbens præstationer og resultater var blevet hæmmet af Contes stive og defensive taktik.

Da spillerne rapporterede tilbage til Conte efter samtalen, bønfaldt de ham om at droppe lænkerne og være mere ekspansive i deres angrebsspil.

De vandt fem af deres næste seks indenlandske kampe før FA Cup-nederlaget til Sheffield United, der var begyndelsen på enden for Conte i klubben, men også holdets nyfundne form.

Daily Mail afslører også, at Conte havde et intensivt træningsprogram, der udmattede spillerne. Ofte fik han dem til at løbe 2 kilometer før en kamp.

Spillerne ønskede ikke at lufte deres utilfredshed med dette foran den italienske træner, men indbyrdes talte de efter sigende om, at de var forvirrede.

De mente, at de burde gemme energien til kampene. Men det var ikke den eneste klage over træningen, da en kilde har fortalt til Daily Mail, at de ‘trænede det samme hver dag’ og at ‘taktikken var det samme hver dag’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024