Cristiano Ronaldo i kæmpe fadæse: Smider mesterskabet væk

Foto: Mohammed Saad/Anadolu Agency via Getty Images

I januar blev Cristiano Ronaldo hentet til Al-Nassr i Saudi-Arabien. Dengang lå klubben på førstepladsen i ligaen.

Sådan forholder det sig ikke længere. Lørdag spillede Ronaldo og co. 1-1 mod Al-Ettifaq. Det betyder, det ikke længere er muligt for klubben at vinde mesterskabet.

Det havde den portugisiske stjerne tydeligt sat næsen op efter. Da det så småt begyndte at stå klart, at det ikke ville ske, kunne det mærkes på ham. Han var nemlig meget frustreret, da han løb rundt på Prince Mohamed bin Fahd Stadium.

Efter 43 minutter kom Al-Nassr bagud, men cirka 13 minutter senere blev resultatet udlignet af Luiz Gustavo. Resten af kampen forsøgte Al-Nassr at få bolden over stregen igen, men det lykkedes ikke.

Heller ikke Ronaldo være i stand til at sende en vigtig bold i nettet. Derfor blev han også hevet ud med seks minutter tilbage af kampen.

Det skuffende resultat påhviler naturligvis ikke kun den 38-årige portugiser. Siden sit skifte til klubben, har han bidraget med 14 mål og to oplæg på tværs af 16 kampe.

Det har sikret ham en femteplads på den saudiarabiske topscorerliste, selvom han kun har spillet en halv sæson i ligaen.

Rivalerne fra Al-Ittihad formåede at udnytte det skuffende resultat, da de vandt 3-0 ude over Al Feiha. Efter denne kamp kunne de lade sig krone som saudiarabiske mestre.

Der er fortsat en kamp tilbage i denne sæson. Ronaldo og co. indtager en andenplads med 64 point, mens Al-Ittihad har sikret sig mesterskabet med 69 point.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024