Cristiano Ronaldo i problemer: Offentlig hengivenhed med iransk maler

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Cristiano Ronaldo er pludselig endt i meget uventede problemer, efter at have krammet en iransk maler.

Flere iranske medier rapporterer, at fodboldstjernen Cristiano Ronaldo er kommet i store problemer i Iran. Det er problemer, der er blevet skabt på baggrund af noget så uskyldigt som en venlig handling.

I sidste måned var den portugisiske stjerne på besøg i Iran. I denne forbindelse blev han tildelt en dybfølt gestus, hvilket nu har medført, at han er endt i modvind.

Ronaldo befandt sig i Iran for at spille mod iranske Persepolis med Al-Nassr den 19. september. Inden kampen blev han mødt af fans, hvoraf flere af dem havde gaver med til ham. Dette omfatter blandt andet maleren Fatima Hamimi, der havde tegninger med til ham.

Fatima, som har et handicap og skaber kunst med fødderne, præsenterede selv kunstværket for Ronaldo.

Som tak for tegningerne, valgte den 38-årige fodboldspiller at omfavne den iranske kvinde. Det kan virke ganske harmløst, men i Iran forholder det sig anderledes, og derfor har det bragt ham i modvind.

Det skyldes, at det i Iran bliver betragtet som utroskab, hvis man rør en anden kvinde, mens man er i et forhold.

Ronaldo har i mange år dannet par med modellen Georgina Rodriguez, og dette har været årsag til, at han er blevet viklet ind i en kompleks sag.

Ifølge flere iranske medier er Ronaldo angiveligt blevet idømt ’99 piskeslag’ som straf for sine handlinger. Der er dog et glimt af håb for Ronaldo, da han potentielt kan undgå straffen, hvis han viser anger for sine handlinger.

I den kommende tid skal han ikke retur til Iran for at spille med Al Nassr. Men hvis de går videre i den asiatiske Champions League-turnering, kan det komme på tale på et senere tidspunkt.

Ronaldo har endnu ikke udsendt nogen offentlig udtalelse om sagen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024