Cristiano Ronaldo løftet op i luften af baneløber

Foto: Henrique Casinhas/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Cristiano Ronaldo var involveret i en bizar hændelse lørdag aften, hvor en portugisisk fan løb ind på banen, for at løfte den 38-årige stjerne.

Portugal vandt lørdag aften 3-0 over Bosnien-Hercegovina. To af målene blev scoret af Bruno Fernandes, mens det tredje mål blev leveret af Bernardo Silva.

På trods af, at der har været usikkerhed omkring hans fremtid på Portugals landshold, var Cristiano Ronaldo en del af Roberto Martinez’ trup.

Mange havde forventet, at han ville trække sig fra landsholdsfodbold, efter deres nederlag til Marokko i kvartfinalen i VM.

Men Ronaldo har endnu engang bevist, at folk tager fejl af ham. Han har nemlig scoret to mål i sine seneste to landskampe mod hhv. Liechtenstein og Luxembourg.

Ronaldo formåede ganske vist ikke at score lørdag aften, men han tiltrak sig alligevel opmærksomhed. Det skete, da en baneløber pludselig løb ind og greb fat om ham.

Baneløberen startede med at løfte Ronaldo op, hvorefter han bøjede sig ned foran ham, mens han holdt fast i et portugisisk flag.

Den tidligere Manchester United-spiller var tilsyneladende meget forvirret over hændelsen, og kiggede derfor forbavset til, indtil baneløberen igen rejste sig.

Her slog han armene om den portugisiske angriber, løftede ham et par meter op i luften, og placerede ham igen på græsset.

Da de derefter stod ansigt til ansigt, udførte baneløbere Ronaldos ikoniske ‘Siu’-fejring. Dette fik Ronaldo til også at deltage og kaste armene ned mod jorden.

Baneløberen sprintede derefter hurtigt væk for at undvige sikkerhedsvagterne. En mildt sagt mærkelig, men alligevel humoristisk hændelse. Og hatten af for Ronaldo, der smilede og gav baneløberen hånden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024