Cristiano Ronaldo straffet igen efter nyt raserianfald

Superstjernen Cristiano Ronaldo er endnu engang blevet straffet, fordi han har haft svært ved at styre sit temperament.

Cristiano Ronaldo kunne ikke kontrollere sit temperament, da han blev frataget en mulighed for at gøre en ende på hans måltørke i tirsdagens kamp mod Abha i Saudi-Arabien.

Den 38-årige stjerne har ikke scoret i sine seneste to kampe, og var derfor frustreret i King Cup-kvartfinalen, der endte uafgjort. Det skriver britiske Mirror.

Sami Al-Najei og Abdullah Al-Khaibari fik bragt Al-Nassr i front, men Ronaldo blev rasende, da dommeren fløjtede af til halvleg, da han var i gang med igangsætte et nyt angreb.

Der var blevet lagt to minutter til i første halvleg, og da dommeren fløjtede af, stod der 47:24 på klokken. Alligevel valgte den tidligere Manchester United-stjerne at blive rasende over dommerens beslutning.

Han reagerede nemlig ved at gestikulere vredt mod kampens dommer, hvorefter han løftede bolden op og sparkede den langt væk.

Dette var dommeren ikke tilfreds med at se, hvorfor han besluttede sig for at straffe den portugisiske stjerne med et gult kort, hvilket kun gjorde Ronaldos raseri endnu værre.

Det er ikke den eneste gang, at han på det seneste har valgt at vise, at han er en temperamentsfuld herre.

Ronaldo reagerede også voldsom, da Al-Nassr for nylig tabte 1-0 til rivalerne fra Al-Ittihad, hvilket fik ham til at rive sit anførerbind af, hvorefter han stormede af banen. Inden han forlod stadion, nåede han dog lige at sparke til et par vandflasker.