Cristiano Ronaldo vil væk fra Al-Nassr

Foto: Sam Bagnall - AMA/Getty Images

Cristiano Ronaldo siges at være klar til at forlade Al-Nassr, selvom det er få måneder siden, at han skrev under på sin kontrakt.

Det kom som et stort chok for mange, da det blev offentliggjort, at Cristiano Ronaldo havde skrevet under på en kontrakt med den saudiarabiske klub Al-Nassr.

På trods af, at det ikke er mange måneder siden, at han skrev under på sin kontrakt, er der nu forlydender om, at det saudiarabiske eventyr snart kan være slut.

Selvom den 38-årige Ronaldo kun har været i klubben siden januar, skriver det spanske medie El Nacional, at den portugisiske stjerne skulle have et ønske om at forlade klubben.

Han har ellers mange grunde til at blive i Saudi-Arabien, da han skrev under på en yderst lukrativ kontrakt med Al-Nassr, efter at have fået revet sin kontrakt med Manchester United over.

I denne forbindelse skrev han under på en aftale, der løber frem til 2025. Denne kontrakt skulle efter sigende sikre ham en løn, der lyder på op mod 1,5 milliarder kroner om året.

Ifølge El Nacional har han dog ikke et ønske om at forlade Al-Nassr, fordi han vil spille i en anden klub. Derimod skulle han have et ønske om at vende retur til Real Madrid.

I stedet skulle den 38-årige stjerne var klar til at indtage en rolle udenfor grønsværen, da han skulle fungere som en form for ambassadør for den spanske storklub.

Efter skiftet til Al-Nassr, har han været i aktion i 15 kampe, hvori han har bidraget med 12 mål på tværs af alle turneringer.

Desværre går det ikke helt, som Ronaldo havde håbet på, da han skrev under på sin kontrakt med Al-Nassr, da de i skrivende stund ligger nr. 2 i Saudi Professional League, hvor de har tre point op til Al-Ittihad, som har en kamp i hånden.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024