Cristiano Ronaldo viser mental styrke: Derfor farver han sine tånegle sorte

Foto: Henrique Casinhas/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Mange blev forvirrede, da de så, at Cristiano Ronaldo havde sorte tånegle, men der er en god grund til det.

For nylig delte Cristiano Ronaldo et billede på Instagram, hvor man tydeligt kunne se, at den 38-årige stjerne formår at holde sig i god fysisk form.

Det var dog ikke dette, der endte med at være i fokus, for en lang række fans opdagede noget helt andet, som mange af dem syntes var ret bizart.

I stedet for at være opmærksom på, at den portugisiske stjerne har en meget imponerende fysik, var en del af fansene mere interesserede i det faktum, at hans tånegle var lakeret sorte.

Men faktisk er det ikke helt nyt for Ronaldo, da fans også lagde mærke til det, da han delte et billede med den tidligere UFC-mester Francis Ngannou samt et andet billede, der er flere år gammelt, hvor han også havde sorte tånegle.

Det er ikke uden grund, at han vælger at lakere sine tånegle sorte. Det handler om, at han gerne vil forblive sund.

“Jeg ved det ikke, men alt, hvad jeg ved, er atleter, der dyrker MMA, normalt bruger det for at få et beskyttende lag eller noget,” skrev en bruger på Twitter.

Dette er blevet understøttet at den tyske avis BILD, der har talt med en kilde om det.

“Mange topatleter gør dette for at beskytte deres negle mod svampe og bakterier, når de har svedige sko på i timevis. Selv Mike Tyson,” lød det fra deres kilde.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024