Dårlige nyheder for Audi F1-hold

Foto: Audi F1

Samarbejdet mellem Audi og Sauber har mødt problemer, hvilket kan få konsekvenser for deres udvikling.

James Key, der er teknisk direktør hos Sauber, er kommet med en foruroligende nyhed.

Han har nemlig afsløret, at holdet ikke kan præsentere deres ‘endelige produkt’ før 2027.

Sauber havde ikke den store succes i 2023, hvor de kørte under Alfa Romeo-navnet. De endte på en 9.-plads, og havde kun fire point ned til Haas på sidstepladsen.

Nu er alles øjne rettet mod 2026, hvor Audi træder ind i Formel 1. Men Key har advaret om, at folk ikke bør have for høje forventninger.

Der er stadig meget arbejde at gøre, og derfor er det ikke sikkert, at de bliver klar til 2026.

“Det venter vi bestemt ikke på (at nye folk ankommer ,red.). Der er mange ting, vi kan gøre nu uden de ekstra folk,” sagde han til Motorsport.com.

“Men i sidste ende er vi nødt til at ekspandere på alle nøgleområder for at nå vores mål – faktisk på alle områder. Alle steder er nødt til at tage et skridt op, uanset hvor vi er i den proces.”

“Så det er den kortsigtede ambition. Vi arbejder tæt sammen med Andreas (Seidl, red.) om det for 2024 såvel som fremtiden. Og så må vi se, hvordan det går.

“Jeg tror ikke, at vi når det endelige produkt, som vi sigter efter før omkring 2027. Der er meget at gøre. Men vi vil være i langt bedre form, når vi nærmer os 2026. Og det vil give os mulighed for at tage det skridt fremad, vi skal.”

Audi og Sauber har endnu ikke offentliggjort, hvilke kørere, der vil være en del af holdet fra 2026.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024