Dårlige nyheder for Brøndby: Stjernen er ude

Foto: Anders Kjaerbye / FrontZoneSport via Getty Images

Brøndby IF kommer til at klare sig uden én af deres store profiler, når de søndag møder Randers.

Brøndby-træner Jesper Sørensen bliver nødt til at se bort fra Daniel Wass, når han skal lave sin opstilling til søndagens kamp mod Randers i Superligaen.

I en opdatering på Brøndbys hjemmeside fremgår det nemlig, at den danske profil er ude med en skade.

Det er uvist, hvor alvorligt det står til. Hertil er der ikke oplyst noget om, hvad der er sket med den 33-årige profil, eller givet en forklaring på, hvordan skaden er sket.

Wass er ikke den eneste, som Jesper Sørensen kommer til at undvære, når han skal sætte sit hold, da Blas Riveros også er ude med en skade.

Til gengæld kan han glæde sig over, at Mathias Greve er tilbage i truppen, og derfor er klar til at spille i søndagens opgør mod Randers.

Efter at være blevet hentet i Atletico Madrid sidste år, har den 33-årige Wass spillet stort set alle minutter, og har været en fast del af startopstillingen i Brøndby.

Det er en vigtig kamp for Brøndby, når de tørner sammen med Randers, da de i skrivende stund ligger sidst i mesterskabsslutspillet. Derfor skal de forsøge at vinde og dermed også hente tre point på Randers, der forud for kampen er foran med fire point.

Brøndby har ikke fået den bedste start på slutspillet, da det hidtil er blevet til nederlag mod både Viborg og FC Nordsjælland. Dog fik de en sejr med fra banen, da de i sidste weekend fik besøg af AGF, som de slog med 1-0 på hjemmebane.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024