Dårligt nyt for Caroline Wozniacki op til Australian Open

Foto: Shutterstock

Caroline Wozniacki har ikke fået den start på sæsonen, som hun havde håbet på nu. Nu lyder det, at det kan blive endnu værre.

Den danske tennisstjerne skal inden længe spille Australian Open, hvilket hun har forberedt sig på siden december.

Det er dog langt fra den bedst tænkelige optakt, som Caroline Wozniacki har fået til den store turnering.

I sidste uge blev hun slået ud af WTA 250-turneringen i Auckland i første runde.

Nu viser det sig, at hun har haft problemer med en skade i lænden. Det afslører hendes far og træner, Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

“Jeg tror faktisk, vi var meget heldige med, at hun kun fik én kamp i Auckland. Problemet var der, faktisk allerede før vi kom til dertil. Det kan jeg godt sige nu. Hun gik ind til den kamp med lidt problemer i sin lænd, så hun ikke kunne serve,” siger han.

Derefter har du været nødt til at træne med mindre intensitet, for at passe på sin krop. Blandt andet har hun været nødt til helt at holde en pause med at serve.

Ifølge Piotr Wozniacki traf de en beslutning om dette i fællesskab, så de ikke risikere at gøre hendes skade værre.

Alligevel har de trænet, da hun sagtens har kunnet træne andre ting på banen.

Selvom der har været tale om en mindre skade, har behandling alligevel været nødvendigt. Heldigvis ser det ud til at have hjulpet, lyder det fra Piotr Wozniacki..

“Hun er helt frisk igen. Hun har spillet og trænet på 100 procent i går (mandag, red.), hvor hun mødte en meget god spiller (Donna Vekic, red.) og viste utrolig højt niveau. Hun fik også stor ros fra modstanderens træner.”

“I dag (tirsdag, red.) har hun spillet mod en anden spiller, der er en af de bedste, der er her (Qinwen Zheng, red.), og hun spillede utrolig godt. Serven er oppe på sit niveau. Hun er, hvor hun skal være. Så jeg er meget tilfreds,” siger Piotr Wozniacki.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024