Dårligt nyt for Miami Dolphins: Jalen Ramsey skal opereres i knæet

Foto: Instagram

Miami Dolphins har fået dårlige nyheder. NFL-holdet kommer til at undvære Jalen Ramsey, der skal opereres i knæet.

Miami Dolphins er blevet ramt af sort uheld, som betyder, at de må klare sig uden Jalen Ramsey.

Den 28-årige cornerback pådrog sig en skade i menisken under en træning torsdag. Det har betydet, at han er nødt til at lade sig operere.

Ifølge New York Post har NFL rapporteret, at det betyder, at Miami Dolphins må klare sig uden ham i mindst seks til otte uger.

Mediet skriver, at Ramsey så ud til at have pådraget sig sin skade, efter et sammenstød med receiver Tyreek Hill. Det skete angiveligt i forbindelse med 11-mod-11-øvelser.

Ramsey tog sin tid om at komme på benene igen. Da han fik rejst sig op, forsøgte han selv at gå fra stedet. Han formåede selv at forlade banen uden assistance, men måtte se i øjnene, at skaden var slem.

På sidelinjen tog en gruppe trænere sig af Ramsey, inden han blev hjulpet tilbage til omklædningsrummet, da træningen var overstået.

Efter træningen blev Ramsey sendt forbi hospitalet, hvor der blev udført en MR-scanning af hans venstre knæ. I denne forbindelse blev det fastslået, at han skulle opereres, hvis man skulle rette op på skaden.

Den 28-årige cornerback bliver opereret fredag, rapporterer NFL Networks Cameron Wolfe. Som tidligere angivet, betyder det, at han kommer til at sidde ude i mindst seks til otte uger.

NFL-journalist Tom Pelissero har rapporteret, at han potentielt kan nå at være klar til sæsonens første kamp. Det kan dog ikke udelukkes, at han skal sidde ude i længere tid, hvis genoptræningen ikke forløber, som den skal.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024