Dårligt nyt for Novak Djokovic lige inden French Open

Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Novak Djokovic er i gang med at forberede sig til French Open, men nu er der dårligt nyt for den serbiske stjerne.

I denne uge skal Novak Djokovic spille med i Srpska Open, som er en mindre turnering, han bruger til at forberede sig til French Open.

Det var også planen, at han ville bruge Monte-Carlo Masters til dette, men her blev han sendt tidligt ud, da han tabte til Lorenzo Musetti, og nu er der endnu mere dårligt nyt for den 35-årige stjerne.

Han har nemlig afsløret, at han stadig har problemer med sin albue, hvilket han håber på at være kommet sig over, inden han skal spille French Open.

“Min albue er ikke i en ideel form, men god nok til at være klar til den første kamp,” sagde Djokovic ifølge Reuters.

“En af de gode ting i tennis er, at man hver uge får ny mulighed for at bevise sit værd og tage et skridt fremad. Jeg har vendt et nyt blad.”

“Jeg var naturligvis ikke tilfreds med resultatet i Monte Carlo. Men lige siden jeg landede, har jeg følt mig velkommen i Banja Luka. En masse positiv energi og positive følelser.”

Djokovic skal møde den kun 18-årige Luca Van Assche i den første kamp, efter han sikrede sig en sejr i tre sæt over Stan Wawrinka.

“Jeg ved ikke meget om den unge franske spiller,” sagde Djokovic.

“Jeg troede, at Wawrinka ville vinde kampen. Jeg så (Van Assche) spille, men ikke længe. Han er en rigtig fighter, hurtig, og det er svært at komme forbi ham. Ingen skal undervurderes.”

Van Assche, der ligger nr. 87 i verden, har udtalt, at det er et privilegium for ham at få lov til at spille mod Djokovic, der i skrivende stund ligger nr. 1 i verden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024