Dårligt nyt for Real Madrids unge stjerneskud

Foto: Serhat Cagdas/Anadolu Agency via Getty Images

Real Madrid tager snart hul på deres 2023/24-sæson, men det bliver uden flere af deres store navne.

Den spanske storklub er inde i en hård periode, hvor de har mistet flere store navne. Blandt andet har målmand Thibaut Courtois fået en korsbåndsskade, der kan holde ham ude i hele sæsonen.

Derudover har Arda Güler også problemer med sit knæ, hvilket kræver en operation. Det forventes, at han kommer til at være ude i mindst seks uger på grund af denne operation.

Ifølge mediet El Chiringuito forventes det ikke, at Güler vil være i stand til at vende tilbage før midten af oktober.

Real Madrid havde valgt en konservativ behandling, hvilket gik langsommere end forventet. Derfor har de nu besluttet sig for, at han skal opereres.

Det er naturligvis et hårdt salg for Real Madrid, da Güler blev hentet ind som afløser for Marco Asensio. Derfor er de nu nødt til at finde en anden løsning på dette.

Én ting er, at han ikke vil stå til rådighed for Carlo Ancelotti i starten af sæsonen. Noget helt andet er, at operationen sandsynligvis vil forsinke både hans udvikling og integration i Real Madrid.

Heldigvis har Los Blancos en relativt bred trup, hvorfor det vil være muligt for Ancelotti og co. at klare sig uden Güler.

Blandt andet forventes det, at Jude Bellingham kommer til at fungere som 10’er for Madrid. Derfor kan Madrid have en spiller i en mere kreativ rolle, uden at skulle benytte sig Güler.

Alligevel håber Ancelotti sandsynligvis på, at den unge tyrker snart er klar til kamp. Mere dybden i truppen er nemlig aldrig en ulempe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024