Dårligt nyt for Simon Pytlick

Foto: Simon Pytlick / Gettyimages

Håndboldstjernen Simon Pytlick er blevet ramt af dårligt nyt, efter han lørdag måtte udgå fra en kamp.

Den danske landsholdsstjerne Simon Pytlick måtte lørdag forlade banen i Bundesliga-kampen mellem Flensburg-Handewitt og HC Erlangen. Det skyldes, at han havde pådraget sig en skade.

Det skriver Flensborg Avis, som har talt med Pitlick.

Til avisen fortæller han, at han kunne høre to knæk-lyde, da en anden spiller landede oven på ham. Det gjorde, at han var bange for at have brækket sin ankel. Heldigvis har det vist sig ikke at være tilfældet.

“Jeg hører to sådan knæk-lyde, da han lander oven på mig. Lørdag aften var jeg bange for, at anklen var brækket, og det er den heldigvis ikke. Men så er det jo nok ledbåndene, der har fået et ordentligt riv, kan jeg forestille mig,” siger Simon Pytlick til avisen.

Det var HC Erlangen-spilleren Antonio Metzner, der landede hårdt oven på den 22-årige Pytlick. Dette slag var tilstrækkeligt hårdt til, at han måtte forlade banen i resten af kampen.

Til en start fik han blot is på skinnebenet på banen. Senere modtog han dog også behandling i omklædningsrummet.

For Pytlick var der en reel frygt for, at han havde brækket en knogle eller havde pådraget sig en knæskade. Lørdag aften blev han scannet, og disse scanninger kom med opløftende nyt, eftersom intet ser ud til at være brækket.

På trods af dette, skal han mandag have udført endnu en scanning. Det vides endnu ikke, hvornår der kommer svar på denne scanning, skriver B.T.

Pytlick skiftede til den tyske klub efter sommerferien i år. Han kan se frem til at skulle tilbringe de næste par år i Bundesligaen. Han har nemlig sat sin underskrift på en aftale, der holder ham i klubben helt frem til sommeren 2027.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023