Daniel Ricciardo indrømmer: McLaren-fyring fik mig til at indse dette

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Formel 1-stjernen Daniel Ricciardo har mistet sit sæde hos McLaren, og det har fået ham til at indse noget.

Australske Daniel Ricciardo har brugt den seneste tid på selvrefleksion, da han ikke er en del af Formel 1-feltet i denne sæson.

Det betyder, at han har brugt tid på at reflektere over sin karriere, og på at identificere, hvordan han kan forbedre sig i fremtiden.

Ricciardo fik sin kontrakt med McLaren ophævet før tid, da holdet besluttede at vinke farvel til ham efter to sæsoner.

I begge sæsoner, hvor han var hos McLaren, levede han slet ikke op til forventningerne. Desuden endte han bag Lando Norris i den samlede stilling begge år.

Selvom han vandt et enkelt løb i sin tid hos McLaren, mente holdet, at han ikke havde bragt den erfaring med sig, som de havde håbet ville være den hemmeligheden til, at de kunne vinde mesterskab.

Det hele kulminerede for den australske stjerne, da McLaren besluttede sig for at ophæve hans kontrakt, og i stedet afløse ham med Formel 1-rookie Oscar Piastri forud for denne sæson.

“Jeg vil ikke sige, at jeg blev ydmyget, da det nok er for dramatisk,” sagde Ricciardo til The Athletic.

“Jeg havde ikke mit hoved oppe i r**en. Men på en måde blev jeg mere ydmyg, og jeg indså, at jeg ikke er perfekt.”

“Hvis jeg vender tilbage til feltet, vil min sult selvfølgelig være fyldt til randen, men den ville ikke komme fra et sted, hvor mit ego eller min stolthed står i vejen.”

“Det handler om at acceptere, at det ikke altid er perfekt. Det er bare en realitet i livet.”

Ganske vist har Ricciardo endnu ikke fået en plads i feltet, men han har indtaget rollen som reservekører for Red Bull, hvorfor han hjælper holdet med test og udvikling.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024