Daniel Ricciardo og George Russell fester sammen på Ibiza

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

George Russell og Daniel Ricciardo stødte ind i hinanden på Ibiza, hvorfra Mercedes-køreren har delt en række billeder af dem.

Både George Russell og Daniel Ricciardo nyder i disse dage, at de har fri fra Formel 1. Det forsøger de naturligvis at få det meste ud af, inden de igen skal sidde bag rattet i Spanien.

Og tilsyneladende nyder de at holde ferie på samme måde. De to Formel 1-stjerne stødte nemlig ind i hinanden til en koncert med Marin Garrix på Ushuaia tidligere på ugen.

Ifølge GPFans ser det ud til, at de begge var blevet inviteret af den verdenskendte DJ. Det har Russell afsløret i teksten til sit opslag på Instagram, hvor han har skrevet: ‘Skørt, hvem du støder ind i på ferien! Tak for invitationen, Martin Garrix’.

Både Russell og Ricciardo havde deres kærester, Carmen Mundt og Heidi Berger, med. Derfor var de naturligvis også med på billedet, hvor de alle fire poserede foran kameraet.

På billedet ser man tydeligt, at de alle havde taget sig tid til at klæde sig pænt på. Ricciardo var iført en nydelig hvid skjorte, mens Russell i stedet havde valgt en blå model.

I kommentarsporet finder man desuden en kommentar fra legenden Sir Jackie Stewart, der laver en smule sjov med de to kørere: “Vi har alle haft den der ene gut fra kontoret, man ikke kan blive fri for.”

Andre har blot givet udtryk for, at de er glade for at se Russell og Ricciardo have det sjovt sammen.

I år er det Russell, der har klaret sig bedst af de to kørere, da han har scoret 99 point. Det er nok til at give ham en sjetteplads. Ricciardo er netop vendt tilbage til feltet, og har endnu ikke scoret et point for AlphaTauri.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024