Daniil Medvedev afslører hvad der skete efter Monte Carlo-drama med Alexander Zverev

Foto: Silvia Lore/Getty Images

Tennisstjernen Daniil Medvedev har afsløret, hvad der er sket i kølvandet på det store drama mellem ham og Alexander Zverev.

Der har været en dialog mellem Daniil Medvedev og Alexander Zverev efter det store drama ved Monte-Carlo Masters. Det har førstnævnte udtalt, ligesom han har hævdet, at de har renset luften.

Efter Medvedev vandt over Zverev i ottendedelsfinalen, fik russeren et meget koldt håndtryk af tyskeren. Efterfølgende blev han endda også kaldt ‘en af de mest uretfærdige spillere i verden’ af sin modstander.

Tirsdag vandt Medvedev over Barnabe Zapata Miralles i Rome Masters. Denne sejr gav ham et billet til næste runde, hvor han igen stødte sammen med Zverev.

“Det kunne være spændende. Jeg synes, at alle vores kampe er spændende. De to seneste har været vilde: Indian Wells og Monte-Carlo. Vi havde ikke spillet i lang tid, fordi han var skadet. Faktisk spillede vi ikke mod hinanden i 2022, tror jeg,” sagde han inden kampen ifølge Sportskeeda.

“Og det er lidt skørt, for vi har allerede spillet mod hinanden 15 gange. Når vi taler om Monte-Carlo. Vi talte om det bagefter, så jeg tror, at alt er i orden. Ja, det ser ud til, at alt er fint for os begge.”

“Jeg havde tabt en kamp mod Holger (Rune, red), da jeg talte om denne hændelse. Han tabte en kamp mod mig. Det sker. Så jeg tror, vi har det fint. Men det betyder ikke, at hvis vi spiller i morgen, at der så ikke bliver noget. Man ved aldrig. Vi er begge konkurrenter.”

Kampen mellem de to kamphaner blev spillet tirsdag aften. Her lykkedes det for den russiske stjerne at besejre sin tyske modstander med cifrene 6-2, 7-6 (7-3).

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024