Daniil Medvedev viser dyb respekt og anerkendelse for Rafael Nadal

Foto: Silvia Lore/Getty Images

Tennisstjernen Daniil Medvedev håber på, at Rafael Nadal kan komme sig helt over sin skade.

Rafael Nadal har været hårdt plaget af en skade siden starten af dette år. Derfor har han været tvunget til at melde fra til flere store turneringer.

Russiske Daniil Medvedev håber, at den ‘fantastiske spiller’ Rafael Nadal formår at komme sig helt, så han igen i fremtiden kan være kandidat til at vinde en Grand Slam-titlen.

Torsdag i denne uge holdt Nadal et pressemøde på Mallorca, hvor han offentliggjorde, at han måtte trække sig fra French Open. Hertil udtalte han, at han forventer at indstille sin karriere i 2024.

Selvom det vil betyde mere konkurrence for ham selv, håber Medvedev på, at Nadal bliver i stand til at vende tilbage.

“Forhåbentlig kan han komme tilbage så hurtigt som muligt, fordi han er en fantastisk spiller og en fantastisk atlet. En af de bedste i historien,” sagde han.

“Forhåbentlig kan han vende tilbage og spille nogle flere Grand Slams, så længe han kan. Vi må se, hvordan det går.”

Medvedev anerkendte også, at Nadal de seneste mange år har siddet tungt på tronen i Paris. Den spanske stjerne har nemlig vundet French Open intet mindre end 14 gange.

“Jeg gætter på, at det er en første Roland Garros i omkring 10 år, hvor der ikke er nogen Rafa. Og formentlig vandt han den otte til ni gange ud af disse ti,” sagde han.

“Det giver muligheden for andre spillere, for selv hvis han ikke var 100% klar, men besluttede sig for at spille, ville han helt sikkert være favorit.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024