Dansk håndboldstjerne blev droppet af sin klub: Nu har han forlænget

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Først blev han droppet af sin klub, men nu er de vendt på en tallerken, da de alligevel har tilbudt ham en ny kontrakt.

Hans Lindberg fik oprindeligt at vide, at han ikke havde en fremtid i Füchse Berlin, men nu har den tyske klub ombestemt sig.

Den danske stjerne er alligevel blevet tilbudt en ny kontrakt af klubben, selvom de i oktober sidste år meddelte ham, at det ikke ville komme til at ske.

Allerede i februar kunne TV2 melde, at den tyske klub havde fortrudt, og nu skriver de, at det er blevet officielt, at han har fået forlænget sin kontrakt med Füchse Berlin.

Det blev offentliggjort, at Lindberg havde skrevet under på en ny kontrakt i forbindelse med hjemmekampen mod Rhein Neckar-Löwen, der blev spillet søndag eftermiddag.

Efter meldingen om, at han ikke ville få forlænget sin kontrakt med Berlin-klubben, har det været rapporteret, at han kunne være på vej retur til dansk håndbold til sommer.

Faktisk var han næsten på plads i 1. divisionsklubben HØJ, men dette kommer ikke til at ske, da han har forlænget med Füchse Berlin. Ifølge TV 2 Sport er det nu planen, at han først kommer til HØJ fra sommeren 2024.

Dette er dog endnu ikke blevet bekræftet af hverken Lindberg eller af den danske klub.

For nylig er Lindberg vendt retur efter en skade, og han kan derfor fortsætte sin jagt på titlen som den spiller i historien, der har scoret flest mål i Bundesligaen. I skrivende stund er han kun 22 mål fra at snuppe denne titel.

På nuværende tidspunkt har han scoret 2883 mål i den tyske håndboldliga, mens rekord, som sydkoreanske Yoon Kyung-Shin er indehaver af, lyder på 2905 mål.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024