Dansk landsholdspiller båret fra banen og kørt på hospitalet

Foto: Justin Tallis - Pool/Getty Images

Den danske landsholdsspiller endte med at blive skadet og modtage et rødt kort på én og samme tid.

Danske Jens Stryger Larsen gjort et ihærdigt forsøg på at stoppe modstanderen Hakan Arslan i at score, men det gik ikke helt, som han selv havde regnet med.

Ganske vist fik han sat en stopper for, at Arslan kunne score, men alligevel var det ikke en vellykket aktion for den danske profil.

Han endte nemlig med at blive vist et direkte rødt kort efter blot 22 minutter på banen. For at gøre det endnu værre, så blev han endda også skadet, da han blev ramt i hovedet.

Det skriver flere tyrkiske medier.

I og med, at der var tale om en hovedskade, måtten den 32-årige landsholdsspiller bæres fra banen på en båre, hvorefter han blev kørt på hospitalet.

Heldigvis viste det sig hurtigt, at der ikke er tale om en alvorlig skade, og at hans tilstand er god. Ifølge mediet beINSports er han derfor også allerede blevet udskrevet fra hospitalet igen.

Både det røde kort og skaden pådrog Stryger sig i en kamp mellem hans egen klub Trabzonspor og Sivasspor, der begge spiller i den bedste række i Tyrkiet.

Til en start så det ganske lovende ud for Stryger og co., da de var foran med 1-0, da han begik straffespark. Herefter blev kampen dog vendt helt på hovedet, hvilket medførte, at det endte med et nederlag på 4-1, i stedet for en sejr.

Stryger var blandt de spillere, der var udtaget til de seneste kampe i EM-kvalifikationen, hvor Danmark mødte både Finland og Kasakhstan. Det blev dog ikke til mere end 25 minutters spilletid for ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024