Dansk landsholdsstjerne skal i retten

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Den danske landsholdsspiller kan se frem til at skulle en tur i retten.

Rasmus Kristensen og Brenden Aaronson har begge udnyttet klausuler i deres kontrakt, der har muliggjort et udlån til andre europæiske klubber. Men i henholdsvis december og januar, er de nødt til at vende retur til England. Det skyldes, at de skal i retten.

Den 26-årige Rasmus Kristensen er blevet udlejet til AS Roma i Serie A, hvor han er startet inde i seks ud af 13 kampe i ligaen. Den 23-årige Brendan Aaronson er derimod blevet udlejet til Bundesliga-klubben Union Berlin i Tyskland.

Den danske landsholdsspiller skal en tur retur til England, fordi han har kørt for stærkt. Ifølge mediet Yorkshire Evening Post kørte han for stærkt på A6040 Knaresborough Road den 19. februar 2023. Det betyder, at han den 5. december skal dukke op i Harrogate Magistrates Court.

Det lyder også, at der er en risiko for, at han får taget sit kørekort. Mediet melder ikke noget om, hvor meget for stærkt han har kørt på strækningen. Det eneste, der bliver meddelt er, at han potentielt står til at miste sit kørekort.

Det samme er tilfældet for Aaronson, der skal møde i Harrogate Magistrates Court den 3. januar næste år. Han har dog begået to fartforseelser, da han har kørt 30 mph for stærkt den 12. marts i år. Desuden har han den 9. august i år nægtet at give oplysninger om føreren af et køretøj.

I oktober var en anden Leeds United-spiler en tur i retten, da Ian Poveda blev dømt til at udføre 140 timers ulønnet arbejde. Det skyldes, at han blev kendt skyldig i at have kørt bil, selvom han var frakendt sit kørekort.

I denne forbindelse blev han også idømt seks måneders kørselsforbud, ligesom han skulle betale sagsomkostningerne.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024