Dansk succestræner sættes i forbindelse med Bundesliga-job

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Der er forlydender om, at den danske træner kan være på vej til Bundesligaen, da hans nuværende kontrakt udløber til sommer.

Det har været en stor succes for Bo Henriksen at være træner i Schweiz. Faktisk har det været så stor en succes, at han nu kan være på vej til en større adresse.

Han blev for lidt over et år siden udnævnt som cheftræner i FC Zürich. Det har han gjort rigtig godt, hvilket har fået andre til at få øjnene op for ham. Netop derfor kan han være på vej væk fra klubben.

Det tyske medie Bild skriver, at den 48-årige træner er på radaren i Bundesliga-klubben FC Köln, hvor de har sagt farvel til Steffen Baumgart. Derfor er de på jagt efter en ny træner.

I skrivende stund er det assistenttræner André Pawlak, der står i spidsen for det tyske mandskab. Det er dog ikke pointen, at han skal blive ved med dette. Derimod er de på udkig efter en mere permanent løsning.

Her kan Bo Henriksen vise sig at være en god løsning, da han står uden kontrakt til sommer. Derfor kan den tyske klub hente ham kvit og frit, hvilket de meget vel kan beslutte sig for at udnytte.

Tidligere har Bo Henriksen udtalt sig om sin situation til Viaplay, hvor han sagde, at han skulle tale med klubben mellem jul og nytår. Derfor er det ikke helt udelukket, at han kan ende med at forlænge sit ophold.

“Når kontrakten udløber, kan der jo komme noget nyt, men det kan også være, vi forlænger.  Vi ved endnu ikke, hvordan og hvorledes tingene skal være,” sagde Bo Henriksen dengang ifølge bold.dk.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024