Dansker tæt på jobbet som træner i Tottenham

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Han har flere gange været kædet sammen med klubber i Premier League. I denne omgang rygtes han til Tottenham, der mangler en træner.

Tottenham har været på udkig efter en ny træner, siden de tog afsked med Antonio Conte. Det har medført, at den engelske klub er blevet kædet sammen med flere trænere.

Blandt andet har der været forlydender om, at danske Thomas Frank står på listen over kandidater. Og nu er han angiveligt rykket højere op på denne liste.

Ifølge fodboldkorrespondent Alex Crook hos talkSPORT ligner den danske træner mere og mere en favorit til jobbet. Det skyldes, at feltet af øvrige kandidater er blevet snævret ind på det seneste.

Tidligere har Tottenham været kædet sammen med Mauricio Pochettino, men han har lavet en aftale med Chelsea. Ligeledes har der været forhandlinger med Julian Nagelsmann, men en aftale er meget tvivlsom.

Ydermere har det også været på tale, at de ville forsøge at hente Vincent Kompany. Det bliver dog ikke en realitet, da han ønsker at blive i Burnley.

“Pochettino var chokeret over, at Daniel Levy (Tottenhams ejer, red.) ikke har henvendt sig til ham om jobbet. Kompany, var også på listen, men han bliver i Burnley. Nagelsmann har også spøgt. Men det navn, som i højere grad bliver bragt i spil, er Thomas Franks,” siger Alex Crook ifølge B.T.

“Tottenham beundrer ham. Jeg vil gå så vidt som at sige, at Brentford forventer, at Tottenham henvender sig til klubben. Men vil han være et stort nok navn til at tilfredsstille Spurs-fansene? Uanset hvad skal ledelsen tage en beslutning snart.”

Thomas Frank har stået i spidsen for Brentford siden 2018. For to år siden stod han for at sikre dem oprykning til Premier League, hvor de har været siden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024