Datterens ord ramte Jesper Nøddesbo hårdt: ‘Det var jo lidt en øjenåbner’

Foto: Jesper Nøddesbo / Gettyimages

En helt særlig sætning fra datteren endte med at få tidligere håndboldspiller Jesper Nøddesbo på andre tanker.

Hvis man ønsker at gøre karriere som sportsstjerne på højeste niveau, kræver det, at man vil ofte andre aspekter af sit liv.

Blandt andet er man nødt til at give afkald på tid med familie og venner. Derfor er det helt naturligt, at mange sportsstjerner helliger sig familien efter karrieren.

Det var egentlig også planen for Jesper Nøddesbo, da han besluttede at indstille sin håndboldkarriere. Alligevel endte han med at få for meget på sin tallerken, hvorfor han ikke tilbragte nok tid derhjemme.

Heldigvis fik hans yngste datter Luna åbnet hans øjne for dette. På trods af, at han havde indstillet sin karriere, havde han nemlig ikke fået mere tid til familien.

Faktisk forholdt det sig nærmest modsat, da han havde fået et nyt job og var involveret i flere projekter. Det stjal en masse af hans tid, og det blev han gjort opmærksom på af sin datter.

Det fortæller han ifølge B.T. i et afsnit af podcasten ‘The Spin: We Talk Handball’. Her fortæller han, at han gav sin datter et løfte, da han stoppede karrieren. Og det havde han ikke holdt.

“Min datter kiggede mig i øjnene og sagde: ‘Far, du sagde, at du ville være mere hjemme. Men du lyver’,« siger Jesper Nøddesbo ifølge B.T., hvorefter han fortsætter:

“Det var jo lidt en øjenåbner, og efter det forsøgte jeg at gøre tingene en smule anderledes.”

I sommeren 2021 besluttede Jesper Nøddesbo, at det var tid til at indstille sin håndboldkarriere.

Inden da nåede han at være en tur forbi danske klubber som Team Tvis Holstebro, KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg. Derudover havde han også en periode i FC Barcelona.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024