David Beckham bryder tavsheden efter fyring af Phil Neville i Inter Miami

Foto: Michael Reaves/Getty Images

David Beckham har udtalt sig, efter at have fyret Phil Neville som cheftræner i Inter Miami.

Torsdag blev det meldt ud, at Inter Miami havde valgt at sige farvel til Phil Neville. Det skete i kølvandet på en række dårlige resultater i MLS, som til sidst blev for meget for ledelsen.

Under Neville har den Miami-baserede klub tabt 10 af deres 15 kampe. Det har betydet, at de i skrivende stund befinder sig på en sidsteplads i Eastern Conference.

Derudover har de tabt deres seneste fire kampe i MLS. De er fortsat med i US Open Cup, men det er ikke en prioritet. Derimod lyder det, at Beckhams prioritet, er at klare sig godt i MLS.

I deres seneste kamp mod New York Red Bulls blev det til endnu et nederlag, hvilket blev dråben. Efter kampen valgte Beckham og den øvrige ledelse af fyre Neville som træner.

Efterfølgende har Beckham udtalt sig, og har kaldt det for en ‘svær beslutning’. Omvendt har han også slået fast, at det har været det rette skridt for klubben at sige farvel til ham.

“Phil har ydet et reelt bidrag til kulturen i vores klub med sine kvaliteter som leder og viden som træner,” sagde Beckham ifølge Sportbible.

“Nogle gange er vi nødt til at træffe de sværeste beslutninger i dette spil, og desværre føler vi, at tiden er inde til at lave en forandring.”

Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om, hvem der skal afløse Neville som træner i Inter Miami. Indtil en ny træner er fundet, vil det være Javier Morales, der står i spidsen for klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024