David Coulthard: ‘Verstappen kan kun besejres i en hurtigere bil’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Tidligere Formel 1-kører David Coulthard er stor fan af Max Verstappen, og mener, at han ikke kan overgås af en holdkammerat.

Hvis man spørger David Coulthard, er der kun én måde at slå Max Verstappen på. Hvis du skal gøre dig forhåbninger om dette, kan du ikke være i den samme bil, og din bil skal være markant hurtigere.

Det siger han i et afsnit af podcasten ‘Formula For Success’ med Eddie Jordan.

Han mener ikke, at der er andre, der har en chance for at vinde et mesterskab for tiden. Den eneste måde, hvorpå en anden kan vinde mesterskabet, er ved at overgå Red Bulls bil.

Ifølge Coulthard er Sergio Perez’ forsøg på at vinde verdensmesterskabet i år derfor dømt til at gå galt.

“Enhver af de gutter, der får en vindende bil, har en chance for at udfordre Max. Men at udfordre Max på det samme hold, vil kræve en mægtig og overmenneskelig indsats,” sagde han.

“Han er en maskine. Han er lavet til at være på banen. Han er selvsikker, viljestærk og mere end dygtig,” fortsatte han, hvortil Jordan svarede: “Han er lysår foran de andre.”

Når han taler om ‘de gutter’, der har en chance for at kunne udfordre Max, er det ikke hele Formel 1-feltet, han taler om.

“Dine Landos (Norris, red.) og Georges (Russell, red.). Dine Charles’ (Leclerc, red.) og Maxes (Verstappen, red.). Og så i den anden ende, er der selvfølgelig Fernando (Alonso, red.) og Lewis (Hamilton, red.), som de ældste,” sagde han.

“Vi har en generation af kørere, der er i midten af tyverne, der i det næste årti kommer til at kæmpe mod hinanden.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024