David de Gea afviser genforening og takker nej til kæmpe kontrakt

Foto: Michael Regan/Getty Images

David de Gea har takket nej til en lukrativ kontrakt, der kunne have genforenet ham med en tidligere holdkammerat.

Der har længe været tvivl om, hvad fremtiden kommer til at byde på for David de Gea. Den spanske keeper har fortsat ikke fundet en ny klub, efter at have forladt Manchester United denne sommer.

Den 33-årige målmand var tæt på at forlænge med Old Trafford-klubben, men det hele kollapsede. I stedet kunne han forlade klubben som kontraktløs, efter at være blevet afløst af André Onana.

Målmanden har siden da været kædet sammen med flere forskellige klubber. Blandt andet skulle Al-Nassr i Saudi-Arabien være ivrige efter at hente ham, og de er klar til at betale i dyre domme for ham.

Ifølge The Sun er han blevet tilbudt en kontrakt med en ugeløn på lidt over 4,2 millioner kroner. Dermed kunne han ikke blot sikre sig en høj løn, men ville også blive genforenet med Cristiano Ronaldo.

Men det bliver der ikke noget af. Kilder tæt på De Gea har afsløret, at hans kone ikke ønsker at flytte til Mellemøsten. Derfor virker det meget usandsynligt, at det kommer til at blive en realitet.

Angiveligt skulle han være meget opsat på at vende tilbage til Spanien. Han har interesse fra Valencia på hånden, men deres økonomi tillader dem ikke at tilbyde ham en lukrativ kontrakt.

Desuden er der også stor interesse fra Inter Miami, der denne sommer hentede Lionel Messi. Desuden har de også hentet både Jordi Alba og Sergio Busquets. Og De Gea kan altså ende med at blive den næste store tilføjelse til truppen.

Dette kræver dog, at den amerikanske klub kan mønstre et tilbud, som kan lokke De Gea over Atlanten.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024