David de Gea afviser kontrakttilbud fra Manchester United

Foto: Marc Atkins/Getty Images

David de Gea har afvist et kontrakttilbud fra Manchester United, da han anser det for værende ‘utilfredsstillende’.

David de Geas kontrakt med Manchester United nærmer sig udløb, og derfor arbejder klub og spiller på at indgå en ny aftale, så han kan blive i klubben.

Forhandlingerne mellem klubben og spillerens repræsentanter siges at skride fremad, selvom det første tilbud er blevet afvist.

De Gea fik sin seneste kontrakt i 2019, hvor han blev den bedst betalte spiller i klubben med en ugeløn på 375.000 pund. Det gjorde ham også til en af de bedst betalte i hele Premier League.

Han har set i øjnene, at hans alder gør, at han ikke kan kræve samme mængde penge i en ny kontrakt, men han vil alligevel have en løn, der afspejler hans værdi.

Han er United-træner Erik ten Hags klare prioritet, men det første tilbud fra klubben har været ‘utilfredsstillende’ for De Gea, der vil have en højere løn, skriver The Athletic.

Den spanske keeper ønsker at blive på Old Trafford, og Ten Hag ønsker at holde fast i ham, selvom han har planer om at skifte ud på flere andre poster.

“Jeg er meget afslappet. Jeg fokuserer bare på træning, og at præstere så godt, jeg kan. Men det vil helt sikkert ende på en god måde,” sagde han for nylig til Manchester Evening News om sin fremtid.

“Det her er min klub. Jeg har været her i mange, mange år, og det er en kæmpe ære at være her, og jeg er så glad her.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024