David De Gea kostede dyrt: Nu taler Christian Eriksen ud

Foto: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

David De Gea begik en dyr fejl, da Manchester United søndag tabte til West Ham. Nu får han støtte fra sin danske holdkammerat.

Den spanske målmand kostede Manchester United vigtige point søndag aften, hvor de tørnede sammen med West Ham.

Her skulle Erik ten Hags tropper helst have vundet, da de fortsat kæmper om en placering i top-4, hvilket er adgangsgivende til Champions League. Sådan gik det dog ikke.

I denne sæson har niveauet fra De Gea været meget blandet, da han flere gange har været skyld i, at De Røde Djævle har vundet deres kampe.

Omvendt har han også haft kampe, som han havde søndag, hvor han ikke var til den store hjælp for Old Trafford-klubben.

I kampen mod West Ham endte den spanske målmand nemlig med at lade en relativt ufarlig bold fra Said Benrahma finde vej til netmaskerne.

Der var tale om et ganske ordinært skud fra distancen, som De Gea burde have reddet. Alligevel havde han så store problemer med at få bolden under kontrol og fik fumlet bolden ind over stregen.

Efter kampen fik han massiv kritik fra både fans og medier, men det er ikke alle, der er kritiske overfor ham. En af dem, der i stedet har mødt ham med opbakning, er hans danske holdkammerat Christian Eriksen.

“Han (De Gea, red.) er en af ​​grundene til, at vi er, hvor vi er. Han har bevist sig selv igen og igen. Enhver kan have en dårlig kamp eller en lave en fejl,” sagde den danske stjerne til klubbens hjemmeside.

I skrivende stund befinder Manchester United sig på en 4. plads i Premier League. Her har de en føring på et enkelt point ned til Liverpool, der dog har spillet en kamp mere.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024