DBU afviser: Vi har en aftale med Kasper Hjulmand

Foto: Hector Vivas - FIFA/FIFA via Getty Images

Kasper Hjulmand har på det seneste været hovedperson i store rygter. Den danske landstræner sættes nemlig i forbindelse med Ajax.

Ganske vist har Kasper Hjulmand på det seneste været kædet sammen med hollandske Ajax. Alligevel er DBU sikre på, at han bliver i jobbet som dansk landstræner.

Sådan lyder det fra fodbolddirektør i forbundet, Peter Møller, til B.T.

Det er det hollandske medie Telegraaf, der har rapporteret Ajax’ interesse i Hjulmand. Efter sigende er han en blandt tre kandidater til jobbet i næste sæson.

“Det er meget velfortjent, at Kasper ifølge hollandske medier er eftertragtet i Ajax,” siger Peter Møller.

“Vi har dog en aftale med Hjulmand og ikke mindst et arbejde foran os med at kvalificere landsholdet til endnu en slutrunde. Det er det, vi har fokus på.”

Kasper Hjulmand har kontrakt med DBU frem til sommeren 2024. Her bliver der spillet EM i Tyskland.

Først og fremmest skal Hjulmand og co. sikre sig kvalifikationen til dette. Næste skridt i denne sammenhæng bliver taget inden længe.

I midten af juni skal det danske landshold spille mod både Nordirland og Slovenien. Her skal de forsøge at rette op på kvalifikationen, efter deres pinlige nederlag til Kazakhstan.

Telegraaf oplyser, at nuværende Ajax-træner Johnny Heitinga og norske Kjetil Knutsen overvejes som kandidater. Efter sigende bliver beslutningen truffet allerede inden for to år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024