Denne ene ting ærgrer Vingegaard sig over efter stor triumf

Jonas Vingegaard sikrede sig endnu en vigtig sejr, da han vandt 4. etape af Baskerlandet Rundt. Én ting ærgrede han sig dog over efter løbet.

Den danske cykelstjerne sikrede sig, at han kunne bevare sin 1. plads, da han vandt 4. etape af Baskerlandet Rundt. Til trods for dette, var han dog ikke helt tilfreds efter etapen.

Vingegaard har dog vist, at han er flyvende for tiden, og det blev der sat en streg under på 4. etape af det spanske cykelløb, da han har vandt sin anden etape i træk.

I slutningen af løbet lykkedes det for den danske stjerne at stikke af fra den store gruppe. Her fik han selskab af Mikel Landa, og sammen satte de kursen mod målstregen ved den sidste stigning på etapen.

Efter at være stukket af fra gruppen, formåede Landa og Vingegaard at skabe et stort hul ned til dem. På et tidspunkt havde de skabt sig et hul på hele 30 sekunder ned til forfølgerne.

De var dog ikke i stand til at holde dette forspring hele vejen, og efter etapen slog Vingegaard fast, at han gerne ville have vundet med flere sekunder,

“Det ærgrer mig, at de andre hentede os mod slutningen, for vi ville gerne have haft de 30 sekunder. Men sådan er cykling,” sagde Vingegaard i sit sejrsinterview ifølge TV2.

Ikke nok med, at han vendt den 4. etape af det store løb, så fik han også tre vigtige bonussekunder, da han også var først over stregen i den indlagte sprint.