Denver Broncos-spiller udelukket for altid på grund af ulovligt spil

Foto: Shutterstock

Denver Broncos har fået suspenderet en af sine spillere, der har han forbrudt sig mod reglerne for sportsbetting.

NFL har meget strikse regler, når det kommer til sportsbetting. Overholder man ikke disse, fører det derfor sanktioner med sig.

For omtrent et år siden afsagde ligaen en af deres mest iøjnefaldende suspenderinger i historien. Men siden da er de blevet mere almindelig.

I denne offseason har NFL allerede suspenderet seks spillere på ubestemt tid, fordi de er blevet opdaget i overtrædelser af reglerne om sportsbetting.

Desuden har der også været tre spillere, der er blevet suspenderet i seks kampe. Det omfatter blandt andet Jameson Williams og den lovende lineman Nicholas Petit-Frere.

Ifølge NFL-insider Tom Pelissero er endnu en spiller blevet tilføjet til denne liste. Igen er der tale om en hård straf, hvor spilleren er blevet suspenderet på ubestemt tid.

Denne gang er der tale om Denver Broncos Eyioma Uwazurike, der af NFL er blevet suspenderet. Han vil ikke have mulighed for at anmode om genindsættelse før den 24. juli næste år.

Han blev valgt af Broncos i fjerde runde af sidste års draft, men han var ikke en stor del af deres defensiv som rookie. I sin første sæson blev det kun til otte kampe, hvor han kun spillede 31% af alle snaps.

Med begrænset spilletid står Uwazurike noteret for at have bidraget med 17 tacklinger, et par QB-hits samt en forsvaret aflevering.

Potentielt kan han ende med at skulle vinke farvel til hele sin karriere nu. Han kommer til at sidde ude i hele sin anden sæson i NFL, og var i forvejen gammel for en 2.-års spiller.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024