Der kan gå længe før Vingegaard og Pogacar deltager i samme løb

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Der er en klar forventning om, at Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar igen i år skal kæmpe med hinanden om Tour de France-sejren. Men mødes de allerede inden da?

Både Tadej Pogacar og Jonas Vingegaard har fået en god start på denne sæson, hvor de begge har et klart fokus på at være i bedst mulig form, når de tager hul på Tour de France i juli.

Pogacar har bevist, at han er i god form, da han i år har vundet både Paris-Nice og Flandern Rundt, hvor danske Mads Pedersen sluttede på en samlet tredjeplads.

Vingegaard har ikke været helt så synlig, da han ikke har deltaget i lige så mange løb. Han trak dog overskrifter, da han vandt Baskerlandet Rundt med i alt tre etapesejre undervejs.

Og efterhånden som foråret har gjort sit indtog på Europa, har de fleste allerede rettet blikket mod Tour de France, hvor de to ryttere sidste år kæmpede om den samlede sejr, der endte med at gå til den danske stjerne.

Det store spørgsmål er dog, om man kan komme til at se dem cykle mod hinanden, inden de bliver taget hul på Tour de France.

Hvis det skal ske, så kræver det, at Pogacar vælger at tilmelde sig Critérium du Dauphiné, der bliver cyklet i starten af juni, da det er det eneste løb, som Vingegaard har planer om at skulle deltage i forud for Tour de France.

UAE Team Emirates er tilmeldt det anerkendte løb, men det er endnu ikke blevet meldt ud, hvilke ryttere, de har med. Har de ikke Pogacar med, kommer de derfor først til at køre mod hinanden i forbindelse med Tour de France i juli.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024