Derek Chisora: Tyson Fury har kun en kamp i tankerne

Foto: James Chance/Getty Images

Der har været mange rygter om fremtidige kampe for Tyson Fury på det seneste. Flere af disse rygter har han selv sparket gang i.

Det har været tæt på umuligt at spekulere i, hvad fremtiden vil bringe for Tyson Jury. På det seneste har der endda været indikationer af, at han selv har været i tvivl om det.

Kampe med stort set alle sværvægtsstjerner har været på tale i løbet af de seneste måneder. Særligt har der dog været spekuleret i en kamp mellem Fury og Anthony Joshua.

Derudover siges han at have været dialog med flere store MMA-stjerner. Ingen af delene er dog blevet til noget for den britiske ‘Gypsy King’.

For de fleste boksefans er ønsket, at Jury beslutter sig for at gå i ringen med ukrainske Oleksandr Usyk. Dermed vil de to kamphaner kunne kæmpe om titlen som ubestridt verdensmester i sværvægt.

En sådan kamp har der været forhandlinger om, men tidligere i år kollapsede de. Det var naturligvis skuffende for mange boksefans at høre om dette.

Nu har hans tidligere modstander Derek Chisora forsøgt at kaste lidt lys over situationen. Han har fortalt til SecondsOut, at Fury venter på en kamp mod Usyk i Saudi-Arabien senere i år.

“Tyson trækker sig ikke fra sine fans. Han venter bare på december. Det er det hele,” sagde han.

Virksomheden Skill Challenge Entertainment har planer om at arrangere en kamp mellem Jury og Usyk i Saudi-Arabien. Planen er, at kampen skal finde sted samme aften, som en kamp mellem Joshua og Deontay Wilder.

Såfremt de kan nå til enighed med alle fire boksere, vil det være en af de største events i sværvægtsboksning nogensinde.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024